• Kulturni dom Slovenj Gradec

    ODLIČNE FILME VAM ODSLEJ PONUJAMO TUDI PREK SPLETA

KINO NA SPLETU

NOVOST PRI NAS – KINO NA SPLETU!


Kino Kulturni dom Slovenj Gradec je eden izmed dvajsetih kinematografov v Art kino mreži Slovenije (AKMS), ki prek lastne spletne platforme omogoča ogled skrbno izbranega filmskega programa.

Platforma je preprosta in varna za uporabnika, omogoča legalen ogled filmov, z enotnim kuriranim programom in cenikom. Program bomo pripravljali tedensko, z enim dogodkom – predstavitev novega filma – za splošno publiko (vsak četrtek ob 19. uri) in enim  dogodkom za mlada občinstva (vsako soboto ob 17. uri). 
Ogledati si ga bo mogoče na osebnem računalniku, tablici, pametnem telefonu ali televizorju. Vse o registraciji, računu in najemu filma izveste na spletni platformi. Sledili bodo tudi spremljevalni dogodki in vsebine.

**********************

Art kino mreža Slovenije

Art kino mreža Slovenije
Filmski program je dostopen TUKAJ:

https://online.artkinomreza.si/

Spletna platforma je kinu komplementarna storitev, ki jo člani AKMS in s tem Kino Kulturni dom Slovenj Gradec omogoča v tesnem partnerstvu z distributerji oziroma ponudniki vsebin. V času zaprtja kinematografov gledalcem ponuja spletni ogled filmov, ko pa so kini odprti, omogoča dostop do filmskega programa vsem tistim, ki zaradi katerega koli razloga ne morejo ali težje obiščejo kino. Ponudba spletne platforme AKMS se bo zato razvijala in dopolnjevala.


 

Na sporedu:

Padati

Padati

OD 22. APRILA OB 19.00 DO 19. MAJA

Preberi več...
Gospodična Marx

Gospodična Marx

DO 19. MAJA

Preberi več...

Tedenski pregled prireditev