Politika zasebnosti

Avtorske pravice

S to spletno stranjo upravlja Kulturni dom Slovenj Gradec. Vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kulturni-dom-sg.si so last Kulturnega doma Slovenj Gradec in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

Prav tako si Kulturni dom Slovenj Gradec si pridržuje pravico do sprememb vsebin.


Pridržki

Kulturni dom Slovenj Gradec bo na svojih spletnih straneh zagotavljal točnost in ažurnost podatkov z vso skrbnostjo, vendar pa za njihovo točnost, celovitost, kot tudi za škodo, ki bi izhajala iz tega, ne prevzema nikakršne odgovornosti. Kulturni dom Slovenj Gradec tudi ne prevzema nobene odgovornosi v povezavi s posledicami, ki jih povzročijo informacije, vsebovane na tej spletni strani. Kulturni dom Slovenj Gradec, ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s te spletne strani, in toplo priporoča, da se uporabniki pred nevarnostjo virusov ustrezno zavarujejo še pred prenosom informacij s te spletne strani.

Kulturni dom Slovenj Gradec ni odgovoren za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Niti Kulturni dom Slovenj Gradec niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.
Pridružujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.


O uporabi vaših kontaktnih podatkov in o vaših pravicah

Vaše kontaktne podatke bomo z vašo potrditvijo uporabili le za obveščanje o aktivnostih, ki jih izvaja Kulturni dom Slovenj Gradec, ali se izvajajo v sodelovanju s Kulturnim domom Slovenj Gradec, ali se izvajajo v Kulturnem domu Slovenj Gradec. Vaših podatkov ne bomo posredovali naprej tretjim osebam.
V skladu z zakonodajo lahko zahtevate dostop do lastnih osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave, imate pravico do ugovora o obdelavi ter pravico do prenosljivosti podatkov. Soglasje lahko kadarkoli prekličete s pisno zahtevo na info@kulturni-dom-sg.si.
 
V primeru dodatnih vprašanj se prosimo obrnite na nas, radi vam bomo odgovorili.

Naši kontaktni podatki:

Kulturni dom Slovenj Gradec 
E pošta: info@kulturni-dom-sg.si
Poln naslov: Francetova cesta 5, SI-2380 Slovenj Gradec
Telefon: 02 88 45 005
Mobilni telefon: 051 605 243

Hvala vam za razumevanje.