Prijavnica za abonmaje Kulturnega doma Slovenj Gradec za sezono 2023/2024

Prosimo vas, da vpišete vsakega abonenta posebej! Če gre za otroka (lutkovni abonma), pripišite starost otroka! Če ste dijak (šolski filmski abonma), pripišite letnik, ki ga obiskujete.
Vpišite ime in priimek abonenta!
Vpišite naslov (ulica, naselje) in hišno številko!
Vpišite poštno številko!
Kraj pošte
Telefonska številka (mobilna ali stacionarna)
Vpišite naslov elektronske pošte!
Če vpisujete otroka v lutkovni abonma, pripišite še starost otroka! Če se vpisujete v šolski filmski abonma, pripišite, kateri letnik obiskujete!
Izberite način plačila!

Rezervacijo abonmaja potrdite s klikom na ustrezni gumb ob imenu abonmaja!Potrdite s klikom na gumb, če želite, da vas obveščamo o aktivnostih Kulturnega doma Slovenj Gradec
Soglašam, lahko uporabite moje podatke!

Pridržujemo si pravico do spremembe programov in objavljenih datumov in ur predstav.

Zavezujemo se, da bomo zbrane podatke obdelovali izključno za navedene namene v skladu z veljavno Splošno Uredbo (EU) o varstvu podatkov (GDPR) in veljavno slovensko zakonodajo o varstvu osebnih podatkov. V skladu z zakonodajo lahko zahtevate dostop do lastnih osebnih podatkov, ter popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave in pravico do ugovora obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov. Zavezujemo se, da bomo spoštovali vašo voljo, osebne podatke pa za v izjavah opredeljene namene obdelovali zgolj v okviru danih privolitev.