• Kulturni dom Slovenj Gradec

    ODLIČNE FILME VAM ODSLEJ PONUJAMO TUDI PREK SPLETA

ODLIČNE FILME VAM ODSLEJ PONUJAMO TUDI PREK SPLETA

NOVOST PRI NAS – KINO NA SPLETU!

Kino Kulturni dom Slovenj Gradec je eden izmed dvajsetih kinematografov v Art kino mreži Slovenije (AKMS), ki od 8. marca prek lastne spletne platforme omogoča ogled skrbno izbranega filmskega programa.

Platforma je preprosta in varna za uporabnika, omogoča legalen ogled filmov, z enotnim kuriranim programom in cenikom. Program bomo pripravljali tedensko, z enim dogodkom – predstavitev novega filma – za splošno publiko (vsak četrtek ob 19. uri) in enim  dogodkom za mlada občinstva (vsako soboto ob 17. uri). 
Ogledati si ga bo mogoče na osebnem računalniku, tablici, pametnem telefonu ali televizorju. Vse o registraciji, računu in najemu filma izveste na spletni platformi. Sledili bodo tudi spremljevalni dogodki in vsebine.

In uvoden spored?

Začetek delovanja bo v prvem tednu otvoril film Asistentka režiserke Kitty Green, ki bo na sporedu od 8. marca.
Na četrtkovem dogodku bo 11. marca predstavljen film Poletje ’85 režiserja Françoisa Ozona, v soboto, 13. marca, pa bodo sledili filmi za mlada občinstva: Rocca spreminja svet, Kolonija: mularija in Loti in izgubljeni zmaji.

**********************

Art kino mreža Slovenije

Art kino mreža Slovenije
Filmski program je dostopen TUKAJ:

https://online.artkinomreza.si/

Spletna platforma je kinu komplementarna storitev, ki jo člani AKMS in s tem Kino Kulturni dom Slovenj Gradec omogoča v tesnem partnerstvu z distributerji oziroma ponudniki vsebin. V času zaprtja kinematografov gledalcem ponuja spletni ogled filmov, ko pa so kini odprti, omogoča dostop do filmskega programa vsem tistim, ki zaradi katerega koli razloga ne morejo ali težje obiščejo kino. Ponudba spletne platforme AKMS se bo zato razvijala in dopolnjevala.


 

Na sporedu:

Oboževanje

Adoration, drama; Francija, Belgija (2019) 98 min

  • 6 april 2021
  • Število ogledov: 21
Oboževanje
Adoration, drama; Francija, Belgija, 2019, 98 min

režija: Fabrice du Welz
igrajo: Thomas Gioria, Fantine Harduin, Benoît Poelvoorde, Anaël Snoek, Gwendolyn Gourvenec, Peter Van den Begin, Charlotte Vandermeersch, Laurent Lucas

Oboževanje je kruta in poetična zgodba ljubezni, norosti in vere. Popotovanje v srce temine, po reki, ki je zdaj resnična, zdaj iluzorna, in počasi pluje proti ‘deželi, ki je nikoli ne dosežeš’. Paul živi z mamo v psihiatrični bolnišnici, ki se nahaja globoko sredi mističnega gozda. Kmalu po prihodu najstniške pacientke Glorie med Paulom in dekletom preskoči goreča iskrica. A druženje je prepovedano: Gloria naj bi bila po oceni zdravnikov zelo bolna, Paul pa dekletu verjame, da je resnično v nevarnosti. Ko stvari spolzijo iz rok, skupaj pobegneta. Šele na begu pred norostjo (in morda proti njej) se bolje spoznata.

DODATNO ENKRATNO PREDVAJANJE filma na naši novi spletni platformi bo v torek, 6. marca od 19. do 23. ure.

 

KUPI SPLETNI OGLED> 

Tedenski pregled prireditev