• Abonmaji sezone 2020/2021

    Vpis v abonmaje poteka v mesecu oktobru!

COVID-19 navodila

·      V kulturni dom in na druga prizorišča, kjer potekajo dogodki, vstopajte izključno zdravi.
·      Ob vstopu v naše prostore si razkužite roke, skrbite za pravilno umivanje rok in ustrezno higieno kašlja.
·      Na dogodke prinesite zaščitne maske, uporabljajte jih ves čas zadrževanja v naših prostorih, če boste dobili takšna navodila.
·      V naši ustanovi sledite označbam in napotkom zaposlenih.
·      Upoštevajte vstopne in izstopne točke, ustrezno medsebojno razdaljo in smer gibanja.
·      Garderobe v letošnji sezoni ne bo mogoče uporabljati.
·      Pri blagajni priporočamo brezgotovinsko poslovanje.
·      Sedite izključno na stolu, ki ga imate označenega na vstopnici.

OBVESTILO!

Zaradi situacije glede covida-19 je do nadaljnjega odpovedan ves kino program.


Na sporedu:

Vpis v abonmaje sezone 2020/2021

Abonmaji Kulturnega doma Slovenj Gradec za sezono 2020/2021

  • 2 oktober 2012
  • Število ogledov: 74
Vpis v abonmaje sezone 2020/2021
Spoštovani ljubitelji umetnosti, dragi stari in novi člani abonmajev, dragi naši zvesti obiskovalci!
V teh nepredvidljivih časih, ko se že soočamo s posledicami pandemije in ustavitve javnega življenja in ko je dogajanje v naši družbi vse prej kot optimistično, spodbudno in pozitivno, se zavedamo, da tukaj in zdaj ostaja naša privrženost umetnosti in kulturi. Želimo si, da v naš kulturni dom, kjer delujemo, prinašamo pozitivno energijo in upanje tudi v novi sezoni.
V tem dogajanju nam ostaja veliko odprtih vprašanj, kako se boste obiskovalci vrnili v dvorane, na obiske prireditev, predstav, kina, koncertov v okoliščinah, ki so drugačne, kot ste jih vajeni. A nekaj vemo zagotovo, da brez vas, zveste publike, ni prireditev in dogodkov v živo, neponovljivo, tukaj in zdaj. Zato vas, dragi obiskovalci, še posebej to sezono vabimo k vpisu abonmajev, ki smo jih pripravili.
Abonmajski izbor smo zastavljali z namenom, da bi se ponujenemu pridružilo čim več ljubiteljev lepih umetnosti, hkrati pa bi bili kulturni dogodki obiskovalcem v razmislek in naložba za naprej. Čeprav bomo v tej sezoni s sedeži številčno omejeni, se bomo potrudili narediti najboljše.
Podprite nas z obiskom!
V naprej se vam zahvaljujemo za naklonjenost in zaupanje.

Abonmajska brošura 2020/2021

 

Naša ponudba v sezoni 2020/2021GLEDALIŠKI ABONMA
V Gledališkem abonmaju smo z izborom predstav zarisali žanrsko raznolik program, ki na kvaliteten in angažiran način nastavlja ogledalo družbi. V abonmaju se bo predstavilo šest poklicnih gledališč.


WOLFOV KONCERTNI ABONMA – WOLF POVEZUJE
Skupaj z Društvom Hugo Wolf Slovenj Gradec smo pripravili glasbeni abonma Wolf povezuje in uspeli zagotoviti gostovanje nekaterih izvrstnih inštrumentalnih in vokalnih interpretov. Abonma zajema sedem koncertov.


FILMSKI ABONMAJI IN ART KINO
V Večernem filmskem abonmaju, Dijaškem filmskem abonmaju in art programu Art kino torki bomo predstavili nekatere evropske in svetovne filmske presežke in nagrajence prestižnih svetovnih in domačih festivalov, organizirali pogovore z ustvarjalci in posebno pozornost posvetili domači filmski produkciji. Kino ob kavi bo še naprej na sproščen in družaben način ponujal vpogled v raznoliko svetovno filmsko produkcijo. V novi sezoni vpisujemo tudi nov Otroški nedeljski filmski abonma, ki bo namenjen najmlajšim obiskovalcem filmskih matinej ob nedeljah dopoldan.


LUTKOVNI ABONMA
Za naše najmlajše obiskovalce smo pripravili šest lutkovnih predstav: primerne so za otroke od 3. leta starosti dalje. Zavedamo se pomena tega občinstva, zakaj to bo naša jutrišnja baza.


ABONMA OPERA IN BALET MARIBOR
V ponudbi ohranjamo organizirane obiske predstav Opere in baleta Maribor. V sezoni 2020/21 bo zaradi vseh omejitev vpis za nove abonente omejen.
In seveda – ne prezrite določenih ugodnosti, ki jih lahko uveljavite ob vpisu posameznih abonmajev.
Želimo, da bi čim več ljubiteljev umetnosti v izbranem programu našlo veliko lepega in vrednega zase in za svoje najbližje.


Andreja Gologranc, direktorica,
in kolektiv Kulturnega doma Slovenj Gradec

Dokumenti

Tedenski pregled prireditev