Abonmaji sezone 2021/2022

  • 24 september 2021
  • Author: Roman Novak
  • Število ogledov: 826
  • 0 Comments
Abonmaji sezone 2021/2022

Spoštovani obiskovalci, 

želimo, da bo nova sezona 2021/22 bolj prijazna do nas in da bomo lahko po dolgem času nemoteno skupaj uživali na naših dogodkih in realizirali program.

Ker je večina dogodkov lanske sezone gledališkega in lutkovnega abonmaja zaradi epidemije novega koronavirusa odpadla, jih prestavljamo v novo sezono 2021/22. Pa vendar, nekaj naslovov predstav smo morali zamenjati ali dodati, nekaj dogodkov, koncertov in filmskih projekcij pa smo kljub temu uspeli realizirati.

Pred vami je program predstav in koncertov ter predvideni termini.

Še vedno je nekaj prostih mest za nove abonente, zato prijazno vabimo k vpisu.

Svoj abonma lahko vpišete na blagajni od 1. do 20 oktobra 2021.

Za stare abonente ostaja sedežni red nespremenjen, novi pa bodo lahko izbrali med prostimi sedeži. (Če bomo zaradi epidemioloških razmer primorani spreminjati sedežni red, vas bomo o tem pravočasno obvestili in vam izdali nove kartice). 

V želji, da nas obiščete in izberete kaj iz naše ponudbe, smo izdali programski letak za sezono 2021/22.

Stari abonenti

Za obisk vašega abonmaja boste uporabili lansko kartico. V primeru sprememb vas bomo pravočasno obvestili. Želimo vas opozoriti, da trenutno za obisk kulturnih dogodkov na prostem in v dvoranah velja pogoj PCT (preboleli, cepljeni, testirani).

Novi abonenti

Vpis novih abonentov bo potekal od 1. do 20. oktobra 2021 na blagajni Kulturnega doma Slovenj Gradec, in sicer v času obratovanja blagajne – uro pred kino predstavami in v dopoldanskem času med 9. in 12. uro, razen ob sredah. Ob vpisu boste izpolnili prijavnico, plačali abonma in prejeli abonentsko izkaznico. Število novih abonentov bo prilagojeno aktualnim normativom za obiske naših dvoran.

Cene abonmajev ostajajo nespremenjene, vse podrobnejše informacije in predstavitve posameznih predstav iz prejšnje sezone lahko najdete v programski brošuri sezone 2020/21, objavljeni na naši spletni strani.

Vse abonmaje lahko plačate z gotovino, UPN – nalogom, debetno ali kreditno kartico. Lahko jih odplačate tudi obročno – na dva zaporedna obroka.

Vabljeni!

Naša ponudba v sezoni 2021/2022

GLEDALIŠKI ABONMA
V Gledališkem abonmaju smo z izborom predstav zarisali žanrsko raznolik program, ki na kvaliteten in angažiran način nastavlja ogledalo družbi. V abonmaju se bo predstavilo šest poklicnih gledališč.

WOLFOV KONCERTNI ABONMA – WOLF POVEZUJE
Skupaj z Društvom Hugo Wolf Slovenj Gradec smo pripravili glasbeni abonma Wolf povezuje in uspeli zagotoviti gostovanje nekaterih izvrstnih inštrumentalnih in vokalnih interpretov. Abonma zajema sedem koncertov.

FILMSKI ABONMAJI IN ART KINO
V Večernem filmskem abonmaju, Dijaškem filmskem abonmaju in art programu Art kino torki bomo predstavili nekatere evropske in svetovne filmske presežke in nagrajence prestižnih svetovnih in domačih festivalov, organizirali pogovore z ustvarjalci in posebno pozornost posvetili domači filmski produkciji. Kino ob kavi bo še naprej na sproščen in družaben način ponujal vpogled v raznoliko svetovno filmsko produkcijo. V novi sezoni vpisujemo tudi nov Otroški filmski abonma, ki bo namenjen najmlajšim obiskovalcem osmih filmskih projekcij animiranih filmov po lastnem izboru.

LUTKOVNI ABONMA
Za naše najmlajše obiskovalce smo pripravili šest lutkovnih predstav: primerne so za otroke od 3. leta starosti dalje. Zavedamo se pomena tega občinstva, zakaj, to bo naša jutrišnja baza.

ABONMA OPERA IN BALET MARIBOR
V ponudbi ohranjamo organizirane obiske predstav Opere in baleta Maribor. V sezoni 2021/22 zaradi vseh omejitev abonma novih abonentov ne vpisuje.

In seveda – ne prezrite določenih ugodnosti, ki jih lahko uveljavite ob vpisu posameznih abonmajev.
Želimo, da bi čim več ljubiteljev umetnosti v izbranem programu našlo veliko lepega in vrednega zase in za svoje najbližje.


Dokumenti

Print
Categories: Dokumenti
Tags:

x