Abonmaji sezone 2021/2020'

Abonmaji Kulturnega doma Slovenj Gradec

  • 7 september 2018
  • Author: Roman Novak
  • Število ogledov: 1921
  • 0 Comments
Abonmaji sezone 2021/2020'
Spoštovani ljubitelji umetnosti, dragi stari in novi člani abonmajev, dragi naši zvesti obiskovalci!

V teh nepredvidljivih časih, ko se še soočamo s posledicami pandemije in z ukrepi, ki načenjajo javno življenje in ko je dogajanje v naši družbi vse prej kot optimistično, spodbudno in pozitivno, se zavedamo, da tukaj in zdaj ostaja naša privrženost umetnosti in kulturi. Želimo si, da bomo v naš kulturni dom, kjer delujemo, prinašali pozitivno energijo in upanje tudi v novi sezoni.

V tem dogajanju nam še vedno ostaja veliko odprtih vprašanj, kako se boste obiskovalci vrnili v dvorane, na obiske prireditev, predstav, kina, koncertov v okoliščinah, ki so drugačne, kot ste jih vajeni. A nekaj vemo zagotovo, da brez vas, zveste publike, ni prireditev in dogodkov v živo, neponovljivo, tukaj in zdaj. Zato vas, dragi obiskovalci, še posebej to sezono vabimo k vpisu abonmajev, ki smo jih pripravili.

Abonmajski izbor smo zastavljali z namenom, da bi se ponujenemu pridružilo čim več ljubiteljev lepih umetnosti, hkrati pa bi bili kulturni dogodki obiskovalcem v razmislek in naložba za naprej. Čeprav bomo v tej sezoni s sedeži številčno omejeni, se bomo potrudili narediti najboljše.
Podprite nas z obiskom!
V naprej se vam zahvaljujemo za naklonjenost in zaupanje.

 

Naša ponudba v sezoni 2021/2022

GLEDALIŠKI ABONMA
V Gledališkem abonmaju smo z izborom predstav zarisali žanrsko raznolik program, ki na kvaliteten in angažiran način nastavlja ogledalo družbi. V abonmaju se bo predstavilo šest poklicnih gledališč.

WOLFOV KONCERTNI ABONMA – WOLF POVEZUJE
Skupaj z Društvom Hugo Wolf Slovenj Gradec smo pripravili glasbeni abonma Wolf povezuje in uspeli zagotoviti gostovanje nekaterih izvrstnih inštrumentalnih in vokalnih interpretov. Abonma zajema sedem koncertov.

FILMSKI ABONMAJI IN ART KINO
V Večernem filmskem abonmaju, Dijaškem filmskem abonmaju in art programu Art kino torki bomo predstavili nekatere evropske in svetovne filmske presežke in nagrajence prestižnih svetovnih in domačih festivalov, organizirali pogovore z ustvarjalci in posebno pozornost posvetili domači filmski produkciji. Kino ob kavi bo še naprej na sproščen in družaben način ponujal vpogled v raznoliko svetovno filmsko produkcijo. V novi sezoni vpisujemo tudi nov Otroški filmski abonma, ki bo namenjen najmlajšim obiskovalcem osmih filmskih projekcij animiranih filmov po lastnem izboru.

LUTKOVNI ABONMA
Za naše najmlajše obiskovalce smo pripravili šest lutkovnih predstav: primerne so za otroke od 3. leta starosti dalje. Zavedamo se pomena tega občinstva, zakaj, to bo naša jutrišnja baza.

ABONMA OPERA IN BALET MARIBOR
V ponudbi ohranjamo organizirane obiske predstav Opere in baleta Maribor. V sezoni 2021/22 zaradi vseh omejitev abonma novihi abonentov ne vpisuje.

In seveda – ne prezrite določenih ugodnosti, ki jih lahko uveljavite ob vpisu posameznih abonmajev.
Želimo, da bi čim več ljubiteljev umetnosti v izbranem programu našlo veliko lepega in vrednega zase in za svoje najbližje.

Andreja Gologranc, direktorica,
in kolektiv Kulturnega doma Slovenj Gradec

Dokumenti

Print
Categories: Dokumenti
Tags:

x