Kino program

Koledarski program prireditev, julij-avgust 2019

Koledarski pregled prireditev v organizaciji Kulturnega doma Slovenj Gradec

 • 6 maj 2019
 • Število ogledov: 761
Koledarski program prireditev, julij-avgust 2019

Spremembe kino programa 2. in 3. avgusta

Kulturni dom Slovenj Gradec je rezervna lokacija za projekcije festivala SHOTS v primeru slabega vremena

 • 31 julij 2019
 • Število ogledov: 101
Spremembe kino programa 2. in 3. avgusta
Spoštovani obiskovalci,
kot verjetno že veste, ta vikend v Slovenj Gradcu poteka Filmski festival SHOTS. Kulturni dom Slovenj Gradec je rezervna lokacija za festivalske projekcije v primeru slabega vremena, zato bomo v primeru dežja v petek, 2. 8., in v soboto, 3. 8., odpovedali naš redni večerni kino program (Hitri in drzni: Hobbs in Shaw), na ogled pa bodo projekcije kratkih filmov festivala Shots.
Film Hitri in drzni: Hobbs in Shaw bo na ogled tudi še v petek in soboto, 9. in 10. avgusta.
Hvala za razumevanje in vabljeni v kino.

Film tedna: Yesterday

Yesterday, glasbena komedija, Velika Britanija (2019), 112 minut

 • 27.8.2019 20:00
 • Število ogledov: 133
Film tedna: Yesterday

Kaj bi naredili, če nihče na svetu ne bi slišal za eno najbolj priljubljenih skupin vseh časov, vi pa bi znali zaigrati vse njihove največje uspešnice? To se po spletu nepredvidenih okoliščin zgodi mlademu umetniku Jacku Maliku (Himesh Patel), ki se skuša uveljaviti kot pevec in se čez noč znajde v svetu, v katerem skupina The Beatles sploh ni obstajala. S pomočjo agentke Debre (Kate McKinnon) se nastopi, v katerih Jack zaigra in zapoje skladbe ene največjih skupin vseh časov, ki jih nihče še nikoli ni slišal, kar vrstijo. Potem ko se njegova slava strmo vzpenja, pa tvega, da bo izgubil svojo najboljšo prijateljico iz otroštva Ellie (Lily James), ki ga je vedno podpirala in bila edina, ki je verjela vanj. Jack se znajde pred veliko dilemo - ali naj postane svetovno slaven ali naj razkrije, da skladbe niso njegove …

Pridni fantje

Good Boys, komedija, ZDA (2019), 95 minut

 • 30.8.2019 18:00
 • Število ogledov: 152
Pridni fantje

Potem ko 12-letnega Maxa povabijo na njegovo prvo zabavo, kjer se najstniki poljubljajo, je ves paničen, ker se poljubljati ne zna. Da bi prišel do čim več napotkov, kako se poljubljati, se Max s svojima prijateljema Thorom in Lucasom odloči, da uporabi očetov dron - ki se ga seveda ne sme dotikati - in z njegovo pomočjo vohuni za sosedovima najstnikoma, kako se poljubljata. A stvari se popolnoma obrnejo in dron je uničen. Max ga mora zamenjati, še preden se njegov oče vrne iz službe. Trije fantje tako "špricajo" šolo in se odpravijo na misijo, ki pa je polna slabih odločitev. Med drugim bodo priča ukradenim drogam, se pretepali, bežali pa bodo tako pred policisti kot pred najstnicami. Jim bo na koncu le uspelo priti na obljubljeno zabavo?

Bilo je nekoč v Hollywoodu

Once Upon a Time in Hollywood, drama, ZDA/Velika Britanija (2019), 165 minut

 • 30.8.2019 20:00
 • Število ogledov: 188
Bilo je nekoč v Hollywoodu

Film je zgodba o nekdanjem zvezdniku televizijskih vesternov in njegovem dolgoletnem dvojniku, ki se v času umorov zloglasnega serijskega morilca Charlesa Mansona in vladavine terorja Helterja Skelterja leta 1969 v Los Angelesu odpravita na pot, da bi se uveljavila v filmski industriji.

Zmajček Tabaluga (sinhronizirano, 4+)

Tabaluga, animirana pustolovščina, Nemčija (2018), 90 minut

 • 31.8.2019 16:00
 • Število ogledov: 227
Zmajček Tabaluga (sinhronizirano, 4+)

Mali zmajček Tabaluga živi na idilični Grenlandiji s svojim najboljšim prijateljem, pikapolonico Bullyjem in očimom krokarjem Kolkom. Vse bi lahko bilo popolno, če bi Tabaluga, ki je zadnji svoje vrste, lahko bruhal ogenj, a ker tega ne zna, se ne počuti kot pravi zmaj. Da bi v sebi poiskal ogenj, se z Buddyjem odpravi na Islandijo. Na potovanju srečata polarnega medveda Limba in prelepo ledeno princeso Lilli. Tabaluga prav z njeno pomočjo odkrije moč ljubezni in mu končno le uspe zanetiti svoj ogenj. Zahvaljujoč Lilli prav tako dobi moč, da se sooči z zlobnim snežakom Arktosom, ki vlada na Islandiji.

123