Kino program

Koledarski program prireditev, maj 2019

Koledarski pregled prireditev v organizaciji Kulturnega doma Slovenj Gradec

 • 6 maj 2019
 • Število ogledov: 127
Koledarski program prireditev, maj 2019

Abonma Kino klub in izven: Putinove priče

Svideteli Putina, dokumentarni film, Latvija/Švica/Češka (2018), 105 minut, Demiurg

 • 20.5.2019 19:30
 • Število ogledov: 47
Abonma Kino klub in izven: Putinove priče
Manskij, ukrajinski režiser, ki zadnja leta živi v prostovoljnem izgnanstvu v Latviji, je imel ob političnem vzponu Vladimirja Putina kot dokumentarist ruske državne televizije prost dostop do novega vladarja ruskega imperija.

Film tedna: Ben se vrača

Ben is back, drama, ZDA (2018), 103 minute, Cinemania

 • 21.5.2019 19:00 - 21:00
 • Število ogledov: 58
Film tedna: Ben se vrača
Devetnajstletni odvisnik Ben Burns se za božič nepričakovano vrne domov. Njegova mama Holly je presrečna, da ponovno vidi sina, a je hkrati zaskrbljena, da ne bo uspel ostati trezen, Benova nezaupljiva sestra Ivy in zdravorazumski očim Neal  pa se bojita, da bo Ben v njihovo življenje kot že ničkolikokrat vnesel nemir. Holly mu za praznike dovoli ostati doma, a pod pogojem, da bo naslednjih 24 ur nadzorovala vsak njegov korak. Ko se družina vrne iz cerkve, naleti na izropano hišo, najhuje pa je, da je izginil tudi njihov ljubljeni pes. To je znak, da je Bena dohitela njegova preteklost, in prišel je čas, da poplača svoje dolgove. Ben in Holly se v mrzli noči odpravita iskat hišnega ljubljenčka, ki ga je najbrž ugrabil eden Benovih nekdanjih pajdašev. Ben se trudi popraviti stvari, mama pa medtem o sinu izve neprijetno resnico in je pripravljena storiti vse, da bi ga zaščitila.

Kino premiera: Brightburn

Brightburn, grozljivka, ZDA (2019), Con film

 • 23.5.2019 19:00
 • Število ogledov: 44
Kino premiera: Brightburn

Po težavni borbi z neplodnostjo se Torijine sanje o materinstvu končno uresničijo po prihodu skrivnostnega dečka. Brandon uteleša vse, kar si Tori in njen mož Kyle od nekdaj želita; je pameten, nadarjen, vedoželjen in rad odkriva svet. Ampak ko se Brandon bliža puberteti, se zdi, da se v njem prebuja temna stran, Tori pa začnejo preganjati strašne slutnje o sinu. Potem ko se Brandon prepusti vplivom mračnih sil, se njegova starša znajdeta v veliki nevarnosti. Iz čudežnega otroka se spremeni v zlobneža, ki začne pustošiti po Kansasu.

Aladin

Aladdin, domišljijska pustolovščina, ZDA (2019), 2i film

 • 24.5.2019 18:00
 • Število ogledov: 55
Aladin

Navdihujoča igrana akcijska uprizoritev Disneyjeve animirane klasike, Aladin, je vznemirljiva zgodba uličnega mladeniča Aladina, pogumne in samozavestne princese Jasmine in duhca, ki so lahko ključ do lepše prihodnosti. Zgodba, ki jo poznamo, bo v vsej svoji veličini oživela na velikem platnu in nam prinesla eksplozijo barv, plesa in arabskega čarobnega pridiha.

John Wick 3: Parabellum

John Wick: Chapter 3 - Parabellum, akcijski triler, ZDA (2019), 143 minut, Blitz

 • 24.5.2019 20:30
 • Število ogledov: 34
John Wick 3: Parabellum
Poklicni morilec John Wick je na begu zaradi umora člana mednarodnega združenja atentatorjev. Nagrada za njegovo življenje je 14 milijonov dolarjev in tako postane tarča vseh morilcev na svetu.
12345