• Kulturni dom Slovenj Gradec

    ODLIČNE FILME VAM ODSLEJ PONUJAMO TUDI PREK SPLETA

ODLIČNE FILME VAM ODSLEJ PONUJAMO TUDI PREK SPLETA

NOVOST PRI NAS – KINO NA SPLETU!

Kino Kulturni dom Slovenj Gradec je eden izmed dvajsetih kinematografov v Art kino mreži Slovenije (AKMS), ki od 8. marca prek lastne spletne platforme omogoča ogled skrbno izbranega filmskega programa.

Platforma je preprosta in varna za uporabnika, omogoča legalen ogled filmov, z enotnim kuriranim programom in cenikom. Program bomo pripravljali tedensko, z enim dogodkom – predstavitev novega filma – za splošno publiko (vsak četrtek ob 19. uri) in enim  dogodkom za mlada občinstva (vsako soboto ob 17. uri). 
Ogledati si ga bo mogoče na osebnem računalniku, tablici, pametnem telefonu ali televizorju. Vse o registraciji, računu in najemu filma izveste na spletni platformi. Sledili bodo tudi spremljevalni dogodki in vsebine.

In uvoden spored?

Začetek delovanja bo v prvem tednu otvoril film Asistentka režiserke Kitty Green, ki bo na sporedu od 8. marca.
Na četrtkovem dogodku bo 11. marca predstavljen film Poletje ’85 režiserja Françoisa Ozona, v soboto, 13. marca, pa bodo sledili filmi za mlada občinstva: Rocca spreminja svet, Kolonija: mularija in Loti in izgubljeni zmaji.

**********************

Art kino mreža Slovenije

Art kino mreža Slovenije
Filmski program je dostopen TUKAJ:

https://online.artkinomreza.si/

Spletna platforma je kinu komplementarna storitev, ki jo člani AKMS in s tem Kino Kulturni dom Slovenj Gradec omogoča v tesnem partnerstvu z distributerji oziroma ponudniki vsebin. V času zaprtja kinematografov gledalcem ponuja spletni ogled filmov, ko pa so kini odprti, omogoča dostop do filmskega programa vsem tistim, ki zaradi katerega koli razloga ne morejo ali težje obiščejo kino. Ponudba spletne platforme AKMS se bo zato razvijala in dopolnjevala.


 

Na sporedu:

Švic

Sweat, drama, Poljska/Švedska (2020), 106 minut, Demiurg

  • 24 marec 2021
  • Število ogledov: 56
Švic

 

Konieczna, Zbigniew Zamachowski

režija in scenarij: Magnus von Horn; igrajo: Magdalena Koleśnik, Julian Świeżewski, Aleksandra Film, ki prikazuje tri dni v življenju poljske fitnes trenerke in spletne vplivnice, je trezen, pronicljiv in nadvse aktualen portret osamljenosti v času družabnih omrežij. Uradni izbor lanskega (odpovedanega) festivala v Cannesu.

Dolgi svetli lasje, rožnat dres in popolno telo: fitnes motivatorka Sylwia ima na svojem Instagram profilu 600.000 sledilcev. A ko nekega dne objavi neobičajno čustven video in se pred njenim stanovanjem pojavi zalezovalec, se v mladenkini skrbno negovani fasadi počasi začnejo kazati razpoke …

 

Festivali, nagrade: Cannes (uradni izbor); Liffe (posebna omemba Art kino mreže Slovenije); Poljski filmski festival Gdynia (srebrni lev, nagrade za najboljšo režijo, fotografijo, montažo, igralko in stransko igralko); Chicago (nagradi za najboljši celovečerec in scenografijo); Trst (nagrada Cineuropa); Cottbus; festival Črne noči Talin; Rotterdam

 

OD 25. MARCA OB 19. URI DO 21. APRILA

 

Tedenski pregled prireditev